Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Renovatie van uw keuken

Renovatie van uw bestaande keuken is niet alleen de voordeligste, maar vooral ook de meest praktische keuze. De werkzaamheden nemen vaak minder tijd in beslag, er komt minder afval vrij en het resultaat is even verrassend als nieuw.

Ook uw keuken kunnen wij zeer voordelig weer volledig in nieuwstaat brengen. Door het vervangen van fronten, scharnieren, werkblad, plinten en apparatuur, wordt uw keuken weer als nieuw. Ook de inrichting kunnen wij voor u aanpassen en eventueel accessoires toevoegen.

Ook voor de "doe het zelver" hebben wij losse onderdelen, deuren, fronten, werkbladen, laden en vervangend beslag in ons assortiment. Alles kan al prefab voor u op maat worden gemaakt en dat gegarandeerd veel voordeliger dan u verwacht. En de levertijd? Die bedraagt bij ons bijna altijd minder dan 4 weken.

Informeer daarom eens vrijblijvend naar onze renovatie-mogelijkheden.

Hier leest u meer over onze renovatie mogelijkheden van uw trap Hier leest u meer over onze renovatie mogelijkheden van uw kast
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer