Kies in het menu het meubel dat u zoekt
B
Algemene informatie over onze vloeren
Eénvoudige montage en onderhoud
.

Al onze laminaat en parketvloeren zijn simpel en safe te verwerken en is zelfs voor een niet-geoefende vloerenlegger geen groot probleem meer.
Het Allround-Click© profiel, maakt zelfs het leggen van visgraatvorm in laminaat nu voor velen bereikbaar. Bekijk onze productfolder "Laminaat" of "Parket" voor meer informatie
Het unieke "klik-systeem" maakt het perfect leggen erg éénvoudig

Wat presteert onze laminaatvloer? Hoe goed is hij?
.

De vloernorm EN 13329 deelt laminaatvloeren in aan de hand van verschillende kwaliteitskenmerken in de zogenaamde "aanbevolen gebruiksklassen".
(klik hier voor meer informatie over deze norm)
Overigens: onze laminaatvloeren doen beter dan de norm EN 13329, bijv. bij bescherming tegen uitzetting zelfs tot 60% beter. (download hier de folder)

Zeer goede vochtbescherming van onze parketvloeren door toepassing van unieke verlijming en kantafdichting

ProAir-Systeem
.

Parador laminaat is voorzien van een ProAir systeem. Dit systeem reduceert de stoffen die zich in de kamerlucht bevinden en schadelijk zijn voor de gezondheid. U moet dan denken aan bijv. formaldehyde, en de onaangename geurtjes, zoals bijv. sigarettenrook. (Lees hier hoe dat werkt)

Het Unieke "ProAir" systeem zorgt voor een betere luchtkwaliteit
Gezond en verantwoord wonen op onze vloeren
.

Al het gebruikte hout voldoet aan de principes van verantwoord bosbeheer. Ook zijn alle laminaatprints gemaakt met organische kleuren, wordt alle afval gebruikt voor verwarming van de productielokatie en dragen onze vloeren het milieukenteken van "Blauwe Engel" en de PEFC-certificering.
Onze vloeren zijn getest op schadelijke stoffen en voldoen geheel aan het milieukeurmerk "Blauwe Engel" uit Duitsland
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer