Kies in het menu het meubel dat u zoekt
De garanties van Comfort Kasten
"Voor kwaliteit tot in detail" is niet voor niets onze lijfspreuk. Het stopt bij ons niet bij een uitstekende afwerking, en nette (deel)facturatie achteraf. Nee, het betekend meer. Naast de vele kwaliteitsgaranties van vaak minimaal 5 tot zelfs 25 jaar op onze producten, mag u er ook op vertrouwen dat wij u vakkundig, eerlijk en professioneel adviseren, onze producten netjes en volgens de voorschriften plaatsen of installeren, al ons afval weer mee nemen en de werkplek schoon achter laten.
Kortom; de beste omschrijving van onze garanties is onze lijfspreuk:
"Voor kwaliteit tot in detail". Daar kunt u op rekenen!

Ook dit jaar is Comfort Kasten weer CBW-erkend. Dit garandeerd u altijd een veilige aankoop en een onafhankelijke commissie voor het afhandelen van eventuele klachten. Daarnaast gaan onze service en garanties in veel gevallen veel verder dan de eisen die door het CBW gesteld worden.
Bij "downloads" vindt u de algemene voorwaarden.

Comfort Kasten is ook dit jaar weer CBW-erkend

Comfort Kasten is ook VCA-gecertificeerd, wat betekend dat wij voldoen aan de VGM-eisen voor aannemers.
VGM staat daarbij voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
U kunt van ons dus verwachten dat wij een uitstekend beleid hebben op basis van Veiligheid, Gezondheid en Milieu en dat wij dit beleid ook actief uitvoeren en (laten) controleren.

Comfort Kasten is volledig VCA gecertificeerd, erkend door de raad van accreditatie
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina Download hier onze folder(s) of meetrapporten

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer