Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Uw werkplek en studeerkamer

Een werkruimte, studeerkamer of computerkamer. Veelal een plek waar concentratie belangrijk is. Daarnaast is dit vaak een kleine ruimte, waar juist veel zaken aanwezig moeten zijn. Door juist hier maatwerk toe te passen kan er zeer efficiënt worden omgegaan met de beschikbare ruimte en daarmee een overzichtelijke en praktische werkruimte worden gecreëerd.
Bij het inrichten van werkplekken houden wij ook altijd rekening met de ergonomische aspecten van de inrichting en kunnen desgewenst een interieur voor u creëren die geheel voldoet aan de arbo-richtlijnen. Ook dit weer geheel op maat volgens uw wensen en behoeften.
In enkele gevallen kunt u voor de inrichting van een (thuis)werkplek een vergoeding krijgen van uw werkgever, of een deel van de kosten fiscaal aftrekken. Vraag hiervoor wel altijd advies bij uw werkgever en/of belastingadviseur.

Een voorbeeld van een compleet ingerichte werkplek Een voorbeeld van een compleet ingerichte werkplek Een voorbeeld van een compleet ingerichte werkplek Een voorbeeld van een compleet ingerichte werkplek
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer