Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Dressoirs, tafels en vitrines

Hier vind u enkele voorbeelden van diverse vrijstaande, of hangende, meubels zoals dressoirs, lockers, tafels, bureau's en vitrines. Ontbreekt hier het meubel(idee) dat u zoekt? Laat het ons weten, want wij kunnen u vast verder helpen.

Ook bij deze meubels bent u geheel vrij om deze zelf te ontwerpen. Daarbij kunt u niet alleen de kleuren, materialen en diktes van de individuele onderdelen zelf bepalen, maar ook alle afmetingen, indelingen en de gehele samenstelling. Dit alles zonder meerprijs voor het maatwerk. Neem gerust eens uw schetsje met uw maten mee naar onze showroom voor een natuurgetouwe 3D-tekening en bijbehorende offerte. De levertijd van deze meubels bedraagt doorgaans maar 3 tot 4 weken.

Een voorbeeld van een ontwerp van een tafel, kruk en wandkast Hier ziet u het uiteindelijke meubel dat hiernaast is ontworpen Hier vind u een stijlvol ontwerp van 2 hoogglans wandmeubels/dressoirs Ook "nagenoeg" stofdichte vitrines en vitrinemeubels kunnen wij geheel op maat aan u leveren.
Een compleet woonkamerinterieur op maat Een schrijftafel met vrije vorm in het blad Een ontwerp met ons tekenprogramma Hier een voorbeeld van een tafel / bureau in "zebrano fineer"
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer