Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Is uw hal al uw visitekaartje?

Een verzorgde en nette hal is het visitekaartje van uw woning. Van de collectant tot familie en vrienden, de meeste mensen zien als eerste uw hal.
Wij kunnen u hier helpen door voor u een nette maar ook praktische oplossing te bieden voor het opbergen van bijvoorbeeld uw jassen, kleding en schoenen. Ook het netjes afwerken van bijvoorbeeld de vloerverwarming, meterkast en andere obstakels is voor ons geen enkel probleem. Daarmee geven wij geven uw hal een netjes en verzorgd uiterlijk en maken het zo tot het mooiste visitekaartje van de straat.
Van het leveren van een sleutelkastje tot het verzorgen van uw complete interieur, bij Comfort Kasten bent u aan het juiste adres. Komt u gerust eens bij ons langs met uw interieurwensen, wij helpen u graag.

Een showroom voorbeeld van meubelen voor uw hal Een draaideurwand in een hal Een schuifwand in een hal Een voorbeeld ontwerp van een open kapstokmeubel met laden
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer