Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Renovatie van uw kasten

Renovatie van uw bestaande kasten is niet alleen de voordeligste, maar vooral ook de meest praktische keuze. De werkzaamheden nemen vaak minder tijd in beslag, er komt minder afval vrij en het resultaat is even verrassend als nieuw.

Ook uw kasten kunnen wij zeer voordelig weer volledig in nieuwstaat brengen. Door het vervangen van deuren, deurpanelen, plinten en/of meubelbeslag, wordt uw kast weer als nieuw. Ook de inrichting kunnen wij voor u aanpassen, aanvullen of vervangen en eventueel accessoires toevoegen.

Voor de "doe het zelver" hebben wij ook losse deuren, fronten, plaatmateriaal, laden en vervangend beslag in ons assortiment. Alles kan al prefab op maat worden gemaakt en dat gegarandeerd veel voordeliger dan u verwacht.
En de levertijd? Die bedraagt bij ons meestal minder dan 4 weken.

Informeer daarom eens vrijblijvend naar onze renovatie-mogelijkheden.

Hier leest u meer over onze renovatie mogelijkheden van uw keuken Hier leest u meer over onze renovatie mogelijkheden van uw trap
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer