Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Uw slaapkamer
Hier vind u meer informatie over onze draaideur kasten

Van huis uit is Comfort Kasten, maatwerk leverancier van kledingkasten op maat. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij u voor bijna elke situatie een goede en passende oplossing bieden.
Ook hier geld dat wij altijd zoeken naar de beste en meest praktische oplossingen in uw situatie. Van eenvoudige schuifdeurkast tot luxe inloopkast en van nachtkastje tot complete bedombouw, alles uitgevoerd en gemaakt volgens uw wensen.

Gebogen- of schuine wanden, nissen en hoeken, zijn voor ons geen belemmering om voor u een passende oplossing te vinden. Juist op die plaatsen valt vaak nog praktische ruimte te winnen. Van vloer tot plafond en van muur tot muur, perfect afgewerkt tot één mooi en praktisch geheel.
Om alles uit het zicht op te bergen, kunnen wij uw kastinterieur voorzien van schuifdeuren, vouwdeuren of draaideuren. Ook barkleppen, laden en roldeuren kunnen wij moeiteloos in uw meubel verwerken. Laat u eens informeren over de mogelijkheden in onze showroom.

Hier vind u meer informatie over onze schuifdeur kasten
Hier vind u meer informatie over onze inloopkasten Hier vind u meer informatie over onze vouwdeur kasten
Bekijk hier informatie over, en enkele voorbeelden van, bedombouwen en nachtkastjes Hier vind u meer informatie over onze vloeren
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer