Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Het bedrijf "Comfort Kasten"

Het bedrijf Comfort Kasten is opgericht in 2001. Van oorsprong werden alleen schuifdeur-kasten op maat en diverse merken "standaard" kasten aangeboden.
In 2006 is Comfort Kasten overgenomen door het interieurbouwbedrijf "WorkWood" en maakt zij samen met WorkWood deel uit van ComfortWood.
Direct na deze overname is het oorspronkelijke bedrijf Comfort Kasten geheel gereorganiseerd wat betreft zowel de bedrijfsstructuur als ook het productaanbod.

Zo bestaat het huidige personeelsbestand (m.u.v. afd. administratie) volledig uit gediplomeerde en ervaren (scheeps)interieurbouwers. Stuk voor stuk geen commerciële talenten, maar juist wel de mensen met echte praktijk-ervaring. Daarmee kunnen wij u garanderen, dat wat wij u beloven ook echt in één keer kunnen waarmaken.
Daarnaast heeft Comfort Kasten zich volledig toegelegd op "maatwerk" producten.
Een uitstekend netwerk van toeleveranciers en de mogelijkheid van eigen productie maakt Comfort Kasten enorm flexibel en zijn de grenzen van het mogelijke bijna alleen beperkt door het "technisch haalbare".

Deze "wijzigingen" hebben gezorgd voor een unieke marktpositie, waarmee wij onze klanten een "totaalconcept" kunnen aanbieden wat betreft woninginrichting en "een interieur naar wens".

Wij maken uw interieurwensen, betaalbaar, haalbaar!

Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer